Pujant al Far de Tossa de Mar

17 votos
Tirada em 29-07-2010
La Vila Vella, que es l'únic exemple de població medieval fortificada que encara existeix a la costa catalana i que va ser declarat Monument Històric Artístic Nacional l'any 1931, es troba dins d'un recinte emmurallat construït entre els segles XII i XIV, com a defensa pels problemes amb la pirateria, se'n conserva gairebé la totalitat del perímetre original i tres grans torres cilíndriques anomenades des Codolar, de ses Hores i d'en Joanàs.

Dins la Vila Vella està emplaçat el Museu Municipal a l'anomenada Casa Falguera (s. XIV) o cal Governador, un dels museus d'art contemporani mes antics (1935) amb obres de grans artistes, com Marc Chagall, Jean Metzinger, André Masson, Georges Kars, Oscar Zügel, els catalans Rafael Benet, Josep Mompou, Pere Creixams, Enric Casanovas, Emili Bosch-Roger, entre altres; molts dels quals passaren temporades a la vila els anys trenta i alguns fins i tot a la postguerra, formant-hi una mena d'Escola de Tossa.

(extret de la Viquipèdia)
Continue reading +
Mais informação em: http://www.fotospanoramicas.org/

Latitude: 41° 43' 0" N, Longitude: 2° 56' 1" E see »

Localização: Tossa de Mar, Spain

Comentários sobre esta panorâmica:

¡¡Muy buena!! te felicito por todas tus panoramicas sin tripode y que una ha salido en la tele. Estuve por allí en 1994 y es tal como lo recuerdo gracias por ofrecernos tanta belleza.
Por Carlos Anillo | 27-08-2010 - 01:15:47 GMT +0200
Muchísimas gracias, Carlos. La verdad es que ya tenía ganas otra vez de ponerme con las panos que con la paternidad de hace un año casi no había tenido tiempo.

Yo también soy un gran seguidor de tus panorámicas. Se puede decir que con más de 500 tienes una para cada ocasión :). Enhorabuena y a seguir poniéndonos nuevas panos.
Por Sergi March | 27-08-2010 - 02:11:00 GMT +0200

Deixa seu comentário:

[ * ] = espaços obrigatórios.
Seu nome: *
O espaço do e-mail é obrigatório, porém não aparecerá publicado na página web.
Seu e-mail: *
Tua página web:
Seu comentário: *