Programació i disseny:

Iban Borràs Serret

Sóc, en origen, artista gràfic, encara que, per diverses raons, també entenc quelcom de programació. Bo, si ho pensem fredament, la programació és una forma d'art, si entenem l'art com el joc de crear. A mi m'agrada veure-ho així.

I què vull dir amb açò? La vida sempre ha pretés dirigir-me per les sengles de l'art, el disseny i la programació d'una manera quasi retroalimentada. Als dotze anys vaig guanyar un concurs de dibuix i em van regalar un bell ordinador de 8 bits (un Toshiba MSX de 80KBytes). Ací va començar tot. La meua formació derivà cap a les Belles Arts però només tangencialment...

L'aventura de viewAt.org naix el 2007 de l'experiència de VisualValencia i el treball desenvolupat junt amb l'estudi dD Multimèdia.

Junt amb l'artista i creativa gràfica Rocío Mejías Olivares donem vida a l'estudi de disseny gràfic i multimèdia DilemaGrafic. A més, sóc co-fundador d'altres projectes: Ziudad, SpinmeetS, ResetSpain i sóc co-organitzador de iWeekend Castelló.

Quan no estic davant d'un ordinador, m'agrada viatjar, i també participar en actes culturals, transformar-me i jugar amb la llum i el foc com a membre de l'agrupació cultural Ball de dimonis de Vinaròs.

Relacions públiques i documentació tècnica:

Bernard Custard Gascó

Sóc un dels milions d'usuaris que van tenir el seu primer contacte amb el món de la informàtica a través del mític spectrum 16k, el meu primer ordinador. Després vaig anar passant per les versions més avançades fins a arribar al meu actual Macintosh.

Encara que l'origen de la meva formació prové de la imatge i el so, a poc a poc i després de molta formació prèvia, vaig anar girant cap a la fotografia professional, especialitzant-me en el camp de la fotografia panoràmica HD, visites virtuals, gigapanoràmiques, digitalització d'imatges de gran format i retoc professional.

En 2002 vam fundar dD Multimèdia, on podreu veure part dels serveis que oferim als nostres clients, així com projectes nacionals o internacionals que hem desenvolupat al llarg d'aquests anys de recorregut.

viewAt.org és un d'aquests projectes internacionals que ha vist la llum després de moltes hores de dedicació, grans dosis d'il·lusió i unes ganes enormes de superació amb les quals contem tots els que formem aquest equip.

Joan Carles Izquierdo Garay

Vaig nàixer allà pel 69 en un poblet de València cridat Bétera.

Em vaig passar tota la meua infantessa "destripant" totes les jogines que els meus pares em regalaven, amb l'intenció de tornar a montar-les. No cal dir que mai més (sols en alguna que altra excepció) tornaben al seu estat original.

Un poc mes major em vaig començar a interesar en l'informàtica i ja vaig assumir la meua condició de "rara avis" quan el meu primer ordinador va ser un Sony MSX en lloc d'un ZX Spectrum que era el que "molava". L'interés va créixer i vaig descobrir l'imatge de síntesi gràcies al programa de la 2 Metrópolis. Estes cosses em van fer decidir a formar-me a la Facultat d'Informàtica de la Universitat Politècnica de València.

En acabar la llicenciatura en la especialitat de sistemes físics, em vaig adonar que el meu món era el del disseny i vaig decidir aprendre a ser dissenyador gràfic i industrial. Encara que ja fa uns anys que sòc enginyer tècnic en disseny industrial, continúe aprenent per a ser algún dia un bon dissenyador.

No he deixat de ser el bitxo raro en que em vaig convertir a la meua infantessa: sóc usuari de Mac, no m'agrada el futbol, no fume, no bec, m'agrada la música dels Balcans ("la de la cabra" segons els meus amics) i el millor de tot, estic orgullós de ser Eurofan (seguidor del festival de la música d'Eurovisió).

En estos moments tinc la sort de treballar i aprendre tots el dies alguna cosseta dels meus amics Bernard, Iban i Rocio, i de compartir il·lusións amb ells en aquest i altres projectes en els que estem ficant tot el que podem.

Per cert, encara desmonte tot el que cau a les meues mans, però ara si que tornen al seu estat original... excepte en alguna ocasió.

Màrketing i comunicació:

Rocío Mejías Olivares

Per casualitats de la vida vaig nàixer en algun lloc del nord, encara que veient-me ningú ho diria ja que, per obra i gràcia de ma mare, les meues arrels -com a ella li agrada dir-, són surenyes.

M'agrada l'art, i la meua formació com a ceramista fa que sempre camine trobant a faltar el fer coses amb les mans. Algun dia tornaré al fang a temps complet, però, mentrestant, camine trastejant en la xarxa de xarxes i implicant-me en bojos projectes de caràcter global.

Buscant un lloc en el món vaig decidir ser dissenyadora industrial, i encara que disfrutava inventant objectes, prompte vaig descobrir la bellesa de l'animació i el grafisme, així que una cosa va portar a l'altra i vaig acabar fent com a projecte final un vídeo d'animació, que quasi es pot dir que és el que em va portar fins ací. Afortunadament, en eixe camí, vaig trobar bons amics de què continuar aprenent i amb els que porte ja un llarg recorregut.

Em pareix que la meua passió per l'escultura cal buscar-la hui darrere d'alguna línia de codi o en algun gràfic d'una pàgina web. Pel camí han quedat varietat de cursos, tallers i uns quants projectes, però estic segura de què encara ens queden un muntó d'idees per desenvolupar, amb les que continuarem aprenent i portant un poc més enllà les nostres il·lusions.

Raquel González Vidal

Pude cumplir mi sueño, estudié periodismo, la profesión que me entusiasmaba desde niña. Tras trabajar en algunos medios de comunicación, especialmente recuerdo con cariño los años trabajados en televisión, decidí hace un tiempo iniciar mi propio proyecto, Acentúate Comunicación, un gabinete de prensa que además de trabajar con los medios de comunicación tradicionales también desarrolla acciones de comunicación en el ámbito del 2.0.

¿Cómo llegó viewAt.org a mi vida? ¡De pronto y sin esperarlo! Paulatinamente fui conociendo a los miembros del equipo, me presentaron la plataforma y me encantó esencialmente por dos cosas: siempre he disfrutado con la fotografía y me apasiona viajar. Poco a poco inicié mi colaboración con viewAt, trabajando para incrementar su visibilidad en medios de comunicación y en algunos foros y blogs de interés. Así que esa es mi labor en viewAt.org, la relación con los medios de comunicación, la gestión de textos y el ámbito 2.0 de la plataforma.

Traductors:

Anglés: Colin Elton Custard
Francés: Emmanuël Hazé i revisat per: Arnaud Leclère
Italiano: Rosario Azzara
Portugués: Danielle Galindo Fernandes
Polonés: Hubert Pawlowski & Zbigniew Pilip

Panoramic Beta-Testers:

Ecliptique Laurent Thion
Ignacio Ferrando Margelí
Iñaki Rezola Gamboa
Eric Rougier
Luis De la sierra
i Bernard Custard Gascó & Joan Carles Izquierdo Garay

Testers:

Ventura Roig Martínez
Lorena Coll Badí
Noelia Coll Badí
Miquel Àngel Cebolla Hernandis

Agraïments especials a: