Catalan Romanesque Churches of the Vall de Boí, UNESCO World Heritage Site

Publicat el 14/09/10

Per Domènec Ribes Mateu - Kubic.cat

Virtual tour to the Romanesque Churches of Vall de Boí, in the Pyrenées. See panoramas of the churches of St. Climent de Taüll, Sta. Maria de Taüll, St. Joan de Boí, Sta. Eulàlia d'Erill la Vall, St. Feliu de Barruera, La Nativitat de Durro, Sta. Maria de Cardet and l'Assumpció de Cóll . UNESCO declared this ensemble a World Heritage Site. 

Tour virtual pel conjunt romànic de la Vall de Boí, als Pirineus. Mira panorames de les esglésies de St. Climent de Taüll, Sta. Maria de Taüll, St. Joan de Boí, Sta. Eulàlia d'Erill la Vall, St. Feliu de Barruera, La Nativitat de Durro, Sta. Maria de Cardet i l'Assumpció de Cóll. La UNESCO va declarar aquest conjunt Patrimoni de la Humanitat.

Tour virtual por el conjunto románico del Valle de Boí, en los Pirineos. Mira panoramas de las iglésias de St. Climent de Taüll, Sta. Maria de Taüll, St. Joan de Boí, Sta. Eulàlia d'Erill la Vall, St. Feliu de Barruera, La Nativitat de Durro, Sta. Maria de Cardet y la Assumpció de Cóll. La UNESCO declaró este conjunto Patrimonio de la Humanidad.

Tour virtuel pour l'Ensemble Roman de la Vall de Boí, aux Pyrenées. Regarde panoramiques de les églises de St. Climent de Taüll, Sta. Maria de Taüll, St. Joan de Boí, Sta. Eulàlia d'Erill la Vall, St. Feliu de Barruera, La Nativitat de Durro, Sta. Maria de Cardet, l'Assumpció de Cóll et l'ermitage de St. Quirc de Durro. L'UNESCO déclare cet ensemble Patrimoine Mondial.

Deixa el teu comentari:

[ * ] = camps obligatoris.
El teu nom: *
El camp de correu electrònic és obligatori, però no apareixerà publicat en la pàgina web.
El teu correu electrònic: *
La teua pàgina web:
El teu comentari: *